Grada Nuevo
Το πολυβραβευμένο εστιατόριο Grada Nuevo έχει το δικό του μοναδικό τρόπο έκφρασης της ελληνικής κουζίνας. Εδώ θα απολαύσετε την τέχνη της υψηλής γαστρονομίας μέσα από ένα απολαυστικό ταξίδι, που θα κακομαθαίνει λίγο τις αισθήσεις να επιζητούν τελειότητα.
Πρωτότυπο, ποιοτικά θαλασσινά πιάτα, ιδανικά για την ημέρα της Καθαράς Δευτέρας. Ανάμεσα στις γκουρμέ επιλογές του μενού, θα βρείτε εξαιρετικές σαλάτες, κρύα και ζεστά ορεκτικά και κυρίως πιάτα με πρωταγωνιστή το ψάρι.
Info: Καλαποθάκη 14 | Website
Μαϊάμι
Εάν θέλετε να φάτε ολόφρεσκα θαλασσινά, ακριβώς εκεί που σκάει το κύμα, το Μαϊάμι είναι μια must στάση στη Νέα Κρήνη. Ένα ιστορικό εστιατόριο, που διατηρεί τις παραδόσεις και προσφέρει απολαυστικά φρέσκα ψάρια και θαλασσινά. Δίπλα στη θάλασσα, τις ηλιόλουστες μέρες, θα αισθανθείτε για λίγο σα να βρίσκεστε σε νησί.
Info: Θέτιδος 18 | Website
Ψάρι και θαλασσινά στον Πειραιά: Οι καλύτερες διευθύνσεις για φαγητό
Λόλα
Στο στενάκι της Αγαπηνού, το ουζερί Λόλα δίνει μια άλλη πνοή στο κέντρο της πόλης και μας βγάζει για λίγο από την καθημερινότητα. Ο φιλόξενος χώρος του αποτελεί σημείο συνάντησης στην πόλη της Θεσσαλονίκης, με ντόπιους και επισκέπτες να απολαμβάνουν το τσίπουρο ή το ούζο τους μαζί με φρέσκους θαλασσινούς μεζέδες. Εδώ, οι αλοιφές, οι πίτες και ό,τι δοκιμάσετε είναι χειροποίητα, φτιαγμένα με ποιοτικές πρώτες ύλες.
Info: Αγαπηνού 10
Mezen
Σε ένα γραφικό πεζόδρομο στη Θεσσαλονίκη, το Mezen παντρεύει τη Βολιώτικη τσιπουροποσία με το Θεσσαλονικιώτικο αέρα. Ξεκίνησε το 2013 στο Βόλο και σήμερα έφερε τη φιλοσοφία του μεζέ και στη συμπρωτεύουσα. Εδώ θα επιλέξετε το τσιπουράκι ή το ουζάκι σας και θα απολαύσετε και τους κατάλληλους μεζέδες. Ευφάνταστες και πρωτότυπες ιδέες με ολόφρεσκη πρώτη ύλη.
Info: Ρογκότη 3 | Website
Διαβάστε επίσης στο ΔΙΑΚΟΠΕΣ
| Food Culture: Τα παραδοσιακά εδέσματα της Καθαράς Δευτέρας