Όσο ανοίγει ο καιρός τόσο ανοίγει και η όρεξη για εκδρομές για ψάρι, εκεί που σκάει το κύμα σε μικρή απόσταση από την Αθήνα.
Αίγινα
Ο Σκοτάδης
Ο Σκοτάδης είναι βασικός λόγος για να ανακαλύψετε από την αρχή αυτό το μαγικό νησί. Η απλότητα του καφενείου που πρωτολειτούργησε το 1945 έχει μεν εξελιχθεί ωστόσο παραμένει αυθεντικό. Hint: Το «Σκοτάδης», είναι παρατσούκλι ουσιαστικά που οι ίδιοι οι ντόπιοι έδωσαν στον ιδιοκτήτη, αφού άνοιγε πριν τα χαράματα, μες στο σκοτάδι το μαγαζί του, για να ετοιμάσει ζεστή ψαρόσουπα και πρωινό καφέ για τους ψαράδες της Αίγινας.
Το Στέκι
Πρόκειται για ακριβώς αυτό που περιμένει ιδανικά κανείς από ένα μεζεδοπωλείο ενός νησιού. Άκρως αυθεντικό και πιστό στην παράδοση, με ολόφρεσκα πιάτα. Στα τραπεζάκια του θα απολαύσετε μοναδικό καλαμάρι ψητό, χταποδάκι και φυσικά ψάρια.