Στο λιμάνι του Αγίου Νικολάου, στα Ble Κατσαρολάκια θα δοκιμάσετε πιάτα βασισμένα στην Κρητική κουζίνα με υλικά φρέσκα και αγνά από ντόπιους παραγωγούς. Την επιμέλεια αυτών των πιάτων έχει ο βραβευμένος σεφ Αλέξανδρος Ζαχαριάς. Τα λαχανικά προέρχονται από το μποστάνι της οικογένειας και τα αρωματικά βότανα από τον κήπο του εστιατορίου!
Τα Ble Κατσαρολάκια πλέον έχουν γίνει μια από τις σταθερές αξίες για ποιοτικό φαγητό στη περιοχή.
Μη χάσετε τα σκιουφιχτά με στακοβούτυρο και τα φρέσκα ψάρια τα οποία μπορείτε να συνοδεύσετε με τη μεγάλη γκάμα από ετικέτες που διαθέτει το εστιατόριο.