Το Etrusco, έχει περάσει στα χέρια του Έκτορα Μποτρίνι από το 2000, αλλά η ιστορία του ξεκινά από το 1992, όταν ο πατέρας του αποφάσισε να ανοίξει το εστιατόριο στο όμορφο νησί της Κέρκυρας.
Από τα πρώτα κιόλας χρόνια, το εστιατόριο έχει αποσπάσει πολλά βραβεία και διακρίσεις, ενώ το 2020 βραβεύτηκε από τα FNL Best Restaurant Awards by Volvo: 3 αστέρια, ως το Καλύτερο Εστιατόριο στην Ελλάδα από το περιοδικό Αθηνόραμα καθώς και Δύο Χρυσοί Σκούφοι από το περιοδικό Αθηνόραμα, με βαθμολογία 17/20.
Το εστιατόριο θα σας ταξιδέψει με τη ζεστή του ατμόσφαιρα, σε έναν κόσμο γευστικών απολαύσεων. Μοναδικά πιάτα, που διατηρούν την παράδοση και την αναδεικνύουν, με προσοχή στη λεπτομέρεια. Η φιλοσοφία του στηρίζεται στη διαρκή αναζήτηση για την τελειοποίηση των πιάτων και τη μέγιστη ικανοποίηση του πελάτη.
Αποτελεί ιδανικό χώρο για ιδιωτικές εκδηλώσεις ή δεξιώσεις γάμου και μπορεί να σας διατεθεί εξ’ ολοκλήρου, ενώ αναλαμβάνει και ιδιωτικές εκδηλώσεις στο σκάφος σας, στη βίλα σας ή άλλες τοποθεσίες της επιλογής σας, φέρνοντας τη μαγειρική τέχνη στο χώρο σας.