Για ένα γεύμα που θα μας προσφέρει μια γευστική εμπειρία υπάρχουν οι σταθερές διευθύνσεις που έχουν λάβει διακρίσεις ανά τα χρόνια αλλά και οι νέες πολυαναμενόμενες αφίξεις που περιμένουμε να ανοίξουν τις πόρτες τους πολύ σύντομα.
Cookoovaya
Oι Σπύρος Λιάκος, Βαγγέλης Λιάκος, Περικλής Κοσκινάς και Μάνος Ζουρνατζής με την Cookoovaya, αποτελούν μια σταθερά στη γαστρονομική σκηνή της πόλης. Η δημιουργική κουζίνα τους αποτελεί μια ολοκληρωτική εμπειρία και τις γεύσεις που θα σας προσφέρει θα τις θυμάστε για πολύ καιρό.
Info: Χατζηγιάννη Μέξη 2A, Αθήνα | Website
Botrini’s
Και ποιος δεν γνωρίζει το Botrini’s. Το πολυβραβευμένο όραμα του Έκτορα Μποτρίνι, που έγινε πραγματικότητα και εδώ και χρόνια, αποτελεί σταθερή αξία για το fine dining φαγητό της χώρας μας. Σε μια μονοκατοικία του 1939 στο Χαλάνδρι όπου εγκατέστησε πριν 10 χρόνια το εστιατόριό του, ο chef απέσπασε πολλές διακρίσεις ‒ Χρυσούς Σκούφους, αστέρια από τα FNL Best Restaurant Awards και φυσικά, αστέρια Michelin.
Το Botrini’s είναι πολυδιάστατο, αφού μπορεί να υποστηρίξει private dining & events αλλά και catering προκειμένου να εντυπωσιάσετε τους καλεσμένους σας. Κάθε δημιουργία που θα γευτείτε από το Botini’s, όποιο μενού και να επιλέξετε, είναι βέβαιο πως θα σας μείνει αξέχαστο.
Info: Βασ. Γεωργίου Β΄ 24Β, Χαλάνδρι | Website
Varkoulko Seaside
Για τον Λευτέρη Λαζάρου, τον μετρ της ψαροφαγίας και το δημιούργημά του, το Βαρούλκο δεν υπάρχουν πολλά λόγια για να ειπωθούν. Το πολυβραβευμένο εστιατόριο (χρυσοί σκούφοι, αστέρια michelin) είναι η πρώτη στάση για όποιον αγαπά τα ψάρια και τα θαλασσινά.