Καβάλα: Η τοπική γαστρονομία που αξίζει ένα ταξίδι στον Βορρά

ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΣΕ 3'
Καβάλα: Η τοπική γαστρονομία που αξίζει ένα ταξίδι στον Βορρά

Η κουζίνα της Καβάλας συνδυάζει τις τοπικές συνταγές με τις επιρροές που δέχτηκε από την κουζίνα των μουσουλμάνων, των Ποντίων, των προσφύγων της Μ.Ασίας και την Καππαδοκία. Σε ένα ταξίδι σας σε αυτή την μοναδική πόλη της Βόρειας Ελλάδας θα δείτε έναν απέραντο γαστρονομικό κόσμο να εξελίσσεται μπροστά σας.


ΝΕΟ ΤΕΥΧΟΣ

ΤΑΞΙΔΕΨΑΜΕ ΣΤΑ 20 ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΑ ΟΡΕΙΝΑ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Κυκλοφορεί στις 12 Nοεμβρίου με ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ