Όποιος έχει κάνει μια περιήγηση στα χωριά του Πηλίου, σίγουρα έφυγε εντυπωσιασμένος από τις μεστές, ζεστές γεύσεις του βουνού των Κενταύρων. Υπάρχουν μερικές παραδοσιακές συνταγές από το Πήλιο που μπορείτε να φτιάξετε, φέρνοντας μια γεύση από το ταξίδι σας στο σπίτι.
Σπετζοφάι: Η πιο δημοφιλής και αγαπημένη από τις παραδοσιακές συνταγές από το Πήλιο
Μόνο τρία βασικά συστατικά κάνουν αυτόν τον μεζέ απλά μοναδικό. Το μόνο που χρειάζεται είναι να βρείτε καλό χωριάτικο λουκάνικο (για να απογειώσετε τη συνταγή βρείτε το περίφημο λουκάνικο από το χωριό Σταγιάτες του Πηλίου), ντομάτες στον τρίφτη, αρκετές πράσινες πιπεριές κέρατο και ελαιόλαδο.