Οι λαχταριστές γεύσεις της Κεφαλλονιάς, που θα τις απολαύσετε στα γραφικά ταβερνάκια της, εκεί που σκάει το κύμα, θα σας μείνουν σίγουρα αξέχαστες!
Κρεατόπιτα Κεφαλλονιάς
Η κεφαλλονίτικη κρεατόπιτα είναι σήμα κατατεθέν για τη γαστρονομία του νησιού. Σύμφωνα με τη γνήσια συνταγή, φτιάχνεται από μείγμα χοιρινού, τράγιου και μοσχαρίσιου κιμά. Φυσικά υπάρχουν και μέρη της Κεφαλλονιάς που έχουν μια ξεχωριστή εκδοχή της συνταγής, όπως το Ληξούρι όπου ανάμεσα στα υλικά είναι και τα δαμάσκηνα.