Το να ψήσει κανείς στο σπίτι είτε κάνοντας ένα απλό bbq είτε ψήνοντας στη σούβλα μπορεί να είναι μια όμορφη διαδικασία, ωστόσο είναι αρκετά κουραστική. Χρειάζεται χρόνο, προετοιμασία, οργάνωση και καμιά φορά, περισσότερα χρήματα από όσα θα ξοδεύαμε σε κάποια ταβέρνα. Γι’ αυτό, το να περάσουμε το γεύμα της Κυριακής του Πάσχα σε κάποια από τις ψησταριές ή ταβέρνες της Αττικής, για αξέχαστες σούβλες είναι σίγουρα μια πολύ δελεαστική πρόταση!
Το Τρίγωνο | Καλύβια
Δεν θα χρειαστεί να οδηγήσετε για αρκετή ώρα, ώστε να βρεθείτε στα ξακουστά για το κρέας τους, Καλύβια. Ανάμεσα σε πολλές από τις ταβέρνες των Καλυβίων, μια είναι αυτή που ξεχωρίζει και θα σας προσφέρει ποιοτικό φαγητό κάθε φορά. Πρόκειται για μια ψησταριά η οποία προσφέρει μόνο άψογα ψημένο φρέσκο κρέας, κάθε είδους. Από τα ζουμερά παϊδάκια κοτόπουλου, μέχρι το συκώτι ή το σουβλιστό αρνί. Στην ευρύτερη περιοχή των Μεσογείων, οι locals προτιμούν πάντα τα παϊδάκια προβατίνας, οπότε μη διστάσετε να ακολουθήσετε τα χνάρια τους. Στις σούβλες του, αργοψήνονται τόσο αρνάκια, όσο και κεφαλάκια (για τους μερακλήδες), κοντοσούβλι κατσίκι ή αρνί, κοντοσούβλι χοιρινό και κοκορέτσι!