Όσοι αγαπούν το καλό φαγητό, γνωρίζουν τον Άρη Βεζενέ. Στη Σαντορίνη, μπορείτε να γευτείτε δημιουργίες του στο Cavo Tagoo. Εκεί, θα βρείτε ένα πλούσιο μενού και σίγουρα θα σας τραβήξει το ενδιαφέρον το μοναδικό περιβάλλον Ανοιχτής Φωτιάς. Αυτό, με τη δύναμη και την απλότητα της δημιουργεί μια συναρπαστικά έντονη γευστική εμπειρία. Η Ανοιχτή φωτιά είναι μια ειδικά σχεδιασμένη, μήκους τριών μέτρων εστία, που βρίσκεται στο κέντρο του εστιατορίου.
Έτσι δημιουργείται ένα εκσυγχρονισμένο πνεύμα της παραδοσιακής θράκας, ψήνοντας πάνω σε ξύλα ελιάς και κληματόβεργες θαλασσινά, ψάρια και premium κρέατα.
Ανάμεσα στα lunch και dinner menu θα βρείτε τις πιο ποιοτικές πρώτες ύλες, οι οποίες με τη μαεστρία του σεφ απογειώνονται. Αυτές οι πρώτες ύλες ξεκινούν από τον ολόφρεσκο αστακό, τις γευστικές γαρίδες Κοιλάδος και φτάνουν μέχρι και το premium Wagyu για όσους λατρεύουν το κρέας.
Mερικά highlight που δεν πρέπει να χάσετε: γαρίδες με μέλι από την Εύβοια, pecan, flakes από chili και lime | ταρταρ με παλαιωμένη γραβιέρα | γαρίδες Κοιλάδος με yuzu | χτένια