Ένα κρασί με αρώματα φρούτων, όπως το βύσσινο, η φράουλα και το κεράσι είναι από τις πιο δημοφιλείς ελληνικές ποικιλίες που κάθε λάτρης των καλών κρασιών πρέπει να γνωρίζει.
Το Αγιωργίτικο μαζί με το Ξινόμαυρο αποτελούν τις 2 ευγενείς ερυθρές ελληνικές ποικιλίες. Το Αγιωργίτικο είναι πολυδυναμική ποικιλία και δίνει οίνους ροζέ, ερυθρούς ξηρούς, ημίξηρους, ημίγλυκους και γλυκούς που πίνονται φρέσκοι ή παλαιωμένοι.
Για το ιδανικό pairing μπορείτε να προετοιμάσετε:
Ζυμαρικά με πικάντικες σάλτσες
Ένα από τα πιο εύκολα πιάτα για αξέχαστο δείπνο είναι μια μακαρονάδα που απλά θα φροντίσετε λίγο παραπάνω, αρκεί στη συγκεκριμένη περίπτωση να γίνει λίγο πιο πικάντικη. Αυτό μπορείτε να το πετύχετε με μια απλή σάλτσα ντομάτας στην οποία θα προσθέσετε 1-2 καυτερές πιπεριές ή μπούκοβο.