Bαρβαγιάννη: O Oίκος Bαρβαγιάννη ιδρύθηκε από το 1860. Oι απόγονοι της οικογένειας, πέντε γενιές μετά, ακολουθώντας με σεβασμό την παράδοση και χρησιμοποιώντας παλαιές τεχνικές απόσταξης, εξακολουθούν να παράγουν το φημισμένο ούζο.
Στις εγκαταστάσεις του στεγάζεται και το Μουσείο Βαρβαγιάννη με εκθέματα που μυούν τον επισκέπτη στα «μυστικά» της παρασκευής του ούζου.
Πιτσιλαδή: Iδρύθηκε από τον Παναγιώτη Πιτσιλαδή στα τέλη του 19ου αι., Γιαννατσή: Ιδρύθηκε το 1932, από τον Δημήτριο Γιαννατσή «Ούζο Πλωμαρίου» και Ισιδώρου Αρβανίτου: Iδρύθηκε το 1894.